Event

11. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Objavljeno 05.10.2015 13:39 piše IRO

Jedanaesti Sajam stipendija i visokog obrazovanja, u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja, će se održati u utorak, 13. listopada 2015. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te u četvrtak, 15. listopada 2015. na Sveučilištu u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 2.

11. Sajam stipendija i visokog obrazovanja
facebook

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja je jedinstven i nezaobilazan događaj od nacionalnog značaja na kojemu se predstavljaju stipendije, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Jedan od ciljeva Sajma stipendija i visokog obrazovanja je kvalitetno informirati srednjoškolce, studente i njihove roditelje o mogućnostima studiranja i financiranja studija u Hrvatskoj i inozemstvu. To će biti ostvareno kroz predstavljanje više od 80 izlagača iz Hrvatske i čak 17 zemalja Europe, Sjeverne Amerike, Bliskog Istoka i Azije koji će predstaviti na Sajmu svoje studijske programe i programe stipendiranja. Zemlja partner 11. Sajma stipendija i visokog obrazovanja je Slovenija.

Na Sajmu se predstavljaju stipendije i drugi oblici financijske potpore, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje što Sajam čini idealnim mjestom na kojem posjetitelji mogu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na obrazovne programe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sajam je namijenjen svim zainteresiranima za stipendije i druge oblike financijske potpore, a posebno srednjoškolcima koji se pripremaju za studij, studentima svih razina studija te mladim profesionalcima zainteresiranim za ostvarivanje obrazovnih ciljeva u Hrvatskoj i inozemstvu. Ove godine Sajam ponosno predstavlja i niz inovacija u politikama visokog obrazovanja u okviru bogatog popratnog programa namijenjenog kako studentima, tako i donosiocima odluka, nastavnicima, istraživačima, administrativnom osoblju zaposlenom na institucijama u visokom obrazovanju te široj javnosti.

Detalji
Organizator: Institut za razvoj obrazovanja
Grad: Zagreb i Rijeka
Kategorije: Društvo, Ekonomija, Turizam, Prirodne znanosti, Tehničke znanosti, IT, Kultura, Praktične radionice
Adresa: NSK, Sveučilište u Rijeci
Vrijeme početka: 13.10.2015 10:00
Vrijeme završetka: 15.10.2015 18:00

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.