Event

Prijavi se na Proljetnu školu poduzetnosti!

Objavljeno 02.02.2015 21:37 piše dmoric@fso.hr
U sklopu četverodnevne edukacije, mladi/e će učiti o javnom nastupu, pisanju životopisa te razvoju ideje u projekt koji će ih potaknuti na samozapošljavanje
Prijavi se na Proljetnu školu poduzetnosti!

Forum za slobodu odgoja, treću godinu zaredom, uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih, provodi projekt "Proljetna škola poduzetnosti – program obuke i podrške mladima za uspješnije zapošljavanje" kojemu je cilj osnažiti mlade iz tri županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija. Ovogodišnja škola provodi se u partnerstvu s Info zonom iz Splita.

Projekt se sastoji od četverodnevnog treninga za mlade s područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije koji će se održati od 11. do 16. ožujka 2015. godine. Neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, trebati održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja.

Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi smještaja, hrane i prijevoza. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete svim navedenim aktivnostima.

Rok za prijavu je do 2. ožujka 2015. godine u 23.59 sati. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na dmoric@fso.hr.

Poziv na Proljetnu školu poduzetnosti te detaljnije informacije, mladi/e mogu pronaći na mrežnim stranicama Foruma za slobodu odgoja - http://www.fso.hr

Detalji
Organizator: Forum za slobodu odgoja
Grad: Split, Zadar, Šibenik
Kategorije: Praktične radionice, Ostalo
Adresa:
Vrijeme početka: 29.01.2015 00:00
Vrijeme završetka: 03.02.2015 00:00

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.