Event

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) drugu godinu za redom organizira besplatan program obrazovnog savjetovanja za upis na preddiplomski studij u SAD-u. Pozivamo učenike drugih i trećih razreda srednjih škola da se prijave za sudjelovanje u StudyUSA Clubu, koji će se održavati od 3. svibnja do 24. svibnja 2016. u Zagrebu.

Prijavite se na besplatni program obrazovnih savjetovanja za upis na preddiplomski studij u SAD-u
foto: Wikipedia

StudyUSA Club je 6-tjedni program obrazovnih savjetovanja i praktičnih radionica koji će učenicima pružiti detaljne informacije, savjete i individualnu potporu u pripremi za prijavu i upis na američka sveučilišta. Program StudyUSA Cluba obuhvatit će 5 ključnih koraka do upisa na studij u SAD-u: izbor sveučilišta, pronalazak financijske potpore za studij, sastavljanje uspješne prijave i polaganje potrebnih testova, te pripremu na odlazak na studij u SAD-u. 

Program će provoditi stručna obrazovna savjetnica EducationUSA mreže, a održavat će se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom s početkom u 19 sati od 3. svibnja do 24. svibnja 2016. u Institutu za razvoj obrazovanja. Detaljno predstavljanje aktivnosti StudyUSACluba i točan raspored tjednih savjetovanja bit će potvrđen s učenicima na uvodnom sastanku u četvrtak, 3. svibnja od 19 do 20 sati u prostorijama IRO-u, Trg Nikole Zrinskog 9, u Zagrebu.

Broj sudionika programa ograničen je na 20 učenika. Zainteresirani kandidati trebaju ispunjavati uvjete za prijavu, te poslati predbilježbu za sudjelovanje u programu na e-mail adresu mbalen@iro.hr najkasnije do 2 svibnja. U predbilježbi je potrebno navesti ime i prezime, e-mail i broj telefona kandidata te potvrditi dolazak na uvodno predavanje 3. svibnja od 19 do 20 sati u IRO-u.

Uvjeti za prijavu

Učenici koji su zainteresirani za upis na studij u SAD-u 

Učenici drugih ili trećih razreda srednjih škola

 Učenici s izvrsnim znanjem engleskog jezika

 Učenici s vrlo dobrim ili izvrsnim prosjekom ocjena

 Učenici koji će redovito pohađati i aktivno sudjelovati u obrazovnim savjetovanjima StudyUSA Cluba

Detalji
Organizator: IRO
Grad: Zagreb
Kategorije:
Adresa: Trg Nikole Zrinskog 9
Vrijeme početka: 03.05.2016 19:00
Vrijeme završetka: 24.04.2016 19:00

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.