Event

Prijavite se za međunarodnu Ljetnu školu znanosti u Požegi

Objavljeno 02.04.2015 13:06 piše Summer School of Science

I ove godine, tijekom 20 ljetnih dana, Požega će postati naš centar za mlade znanstvenike i popularizatore znanosti. Gimnazija Požega tako će opet biti domaćin Ljetne škole znanosti – međunarodnog ljetnog kampa za učenike srednjih škola.

Prijavite se za međunarodnu Ljetnu školu znanosti u Požegi

Cilj Ljetne Škole je dati učenicima uvid u znanost na jedan drukčiji način, van standardnih školskih okvira i to kroz rad na praktičnim projektima u malim grupama i pod vodstvom mladih mentora.

Škola također promovira međunarodno i interkulturalno razumijevanje, s obzirom da dosadašnji polaznici dolaze iz preko 20 različitih zemalja i dijelova svijeta.

Sudjelovanje na Školi daje talentiranim srednjoškolcima jedinstvenu priliku da otkriju i istraže svijet znanosti u grupi vršnjaka, mladih mentora i renomiranih znanstvenika iz Hrvatske i svijeta.

Organizatori Ljetne škole znanosti, su četvero mladih iz Hrvatske koji su na doktoratima u inozemstvu: Matilda Maleš (EMBL Heidelberg, Njemačka), Petra Krznar (ETH Zurich, Švicarska), Sebastijan Dumančić (KU Leuven, Belgija) i Jelena Tica ((EMBL Heidelberg, Njemačka).

Prijavite se, recite prijateljima i lajkajte Školu na Facebooku - www.facebook.com/pages/Summer-School-of-Science-S3-S3/107634203007.

Više informacija o samoj Školi i procesu prijave moguće je pronaći na:

http://drustvo-evo.hr/s3/index_hr.html

Detalji
Organizator: Summer School of Science
Grad: Požega
Kategorije: Prirodne znanosti, Praktične radionice
Adresa: Ulica Dr. Franje Tuđmana 4/A
Vrijeme početka: 16.07.2015 09:00
Vrijeme završetka: 24.07.2015 18:00

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.