Event

Institut za razvoj obrazovanja najavljuje održavanje prvog sajma pravnih poslijediplomskih studijskih programa (LL.M) američkih visokoobrazovnih institucija - EducationUSA LL.M. Sajam. Sajam će se održati u četvrtak, 10.11.2016. od 18 do 20 sati u prostorijama hotela Sheraton u Zagrebu, u Ulici kneza Borne 2.

Sajam prestižnih pravnih fakulteta iz SAD-a prvi puta u Hrvatskoj
Flickr; North Charleston

Master of Law (LL.M.) su jednogodišnji ili dvogodišnji međunarodno priznati poslijediplomski programi prava. Namijenjeni su kandidatima sa završenim studijem prava koji namjeravaju steći dodatna znanja u specijaliziranim područjima prava. Za diplomirane pravnike to je prilika za dodatno usavršavanje u određenoj grani prava (npr. porezno pravo ili međunarodno pravo).

Predstavlja se 14 od 50 najboljih američkih sveučilišta

Velik broj odvjetničkih društava, domaćih i međunarodnih konzultantskih tvrtki, ali i državnih institucija koje zapošljavaju pravnike daje prednost kandidatima sa završenim LL.M programom jer to ukazuje da je kandidat imao priliku razviti vještine za rad na specijaliziranim pravnim situacijama te je osposobljen za rad u međunarodnoj sredini.

LL.M Sajam predstavlja jedinstven obrazovni sajam namijenjen studentima pravnih fakulteta u Hrvatskoj te pravnicima koji imaju želju dalje se usavršavati u međunarodnim okvirima prava.

Poslijediplomske međunarodne programe prava i financijsku potporu za studij izložit će 14 renomiranih američkih visokih učilišta koji se ubrajaju među 50 najboljih američkih sveučilišta, poput Duke Law School i UCLA School of Law, odnosno među 150 najboljih američkih visokih učilišta prema poznatom američkom rangiranju sveučilišta U.S. News and World Report, kao što su University of Miami School of Law, Pepperdine University School of Law i Drexel University.

Ulaz na sajam je besplatan, samo se morate registrirati

Posjetitelji Sajma imat će priliku saznati informacije o studijskim programima, prijavnim procedurama na izlagačke institucije, troškovima studija i života na LL.M programima u SAD-u te dostupnoj financijskoj potpori za studij.

Osim američkih sveučilišta, na sajmu će predstavnici Instituta za razvoj obrazovanja (IRO), jedinog službenog EducationUSA centra u Hrvatskoj koji djeluje uz potporu U.S. State Departmenta, pružati informacije i savjete o izboru, financijskoj potpori i prijavi za studij u SAD-u. Sajam organizira Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu i mrežom EducationUSA.

Ulaz na sajam je besplatan uz prethodnu online registraciju.

Više informacija o događaju dostupno je i putem Facebook eventa.

Detalji
Organizator: Institut za razvoj obrazovanja
Grad: Zagreb
Kategorije: Ostalo
Adresa: Ulica kneza Borne 2, Sheraton
Vrijeme početka: 10.11.2016 18:00
Vrijeme završetka: 10.11.2016 20:00

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.