Event

Saznajte što volontiranjem dobiva pojedinac i zajednica

Objavljeno 15.04.2016 10:40 piše Anton Mezulić

Prijavite se na 'Simpozij o volonterstvu', kojeg će uz pokroviteljstvo Ministarstva socijalne politike i mladih 20. svibnja organizirati Studentski zbor Fakulteta zdravstvenih studija. Cilj Simpozija je povećanje broja mladih uključenih u volonterski rad na području Primorsko-goranske županije kroz podizanje svijesti studenata Sveučilišta u Rijeci o važnosti i vrijednosti volonterstva i povezivanje organizacija koje u svoj rad uključuju volontere sa studentima.

Saznajte što volontiranjem dobiva pojedinac i zajednica
foto: www.facebook.com

Studentski zbor Fakulteta zdravstvenih studija u suradnji s Volonterskim centrom Rijeka (Udrugom SMART) organizira simpozij: Simpozij o volonterstvu - Vrijednost volontiranja za studente i zajednicu.

Cilj Simpozija je povećanje broja mladih uključenih u volonterski rad na području Primorsko-goranske županije kroz podizanje svijesti studenata Sveučilišta u Rijeci o važnosti i vrijednosti volonterstva i povezivanje organizacija koje u svoj rad uključuju volontere sa studentima.

Simpozij o volonterstvu - Vrijednost volontiranja za studente i zajednicu, osmišljen je na način da uključuje niz predavanja o vrijednosti volonterstva, s naglaskom na volontiranje u zdravstvenim ustanovama. Program Simpozija uključit će i radionice za studente kroz koje će se sudionike upoznati s konceptom volontiranja, vrijednostima koje volontiranje nosi, ali i osnovnim zakonskim elementima poput prava, obveza volontera i organizatora volontiranja. Poseban naglasak na simpoziju bit će usmjeren na primjere dobre prakse volontiranja u zdravstvenoj i socijalnoj skrbi, kako iz perspektive organizatora volontiranja tako i samih volontera.

PRIJAVE NA SIMPOZIJ SU OTVORENE ! ! !

SUDJELOVANJE JE BESPLATNO za sve sudionike i nema kotizacije!

Kao aktivni i pasivni sudionici prijaviti se mogu studenti, mladi Primorsko-goranske županije, organizatori volontiranja i podržavatelji volontiranja.

Na simpozij se možete prijaviti kao aktivni ili pasivni sudionik:

a) Aktivno sudjelovanje - oralna prezentacija 

b) Aktivno sudjelovanje - poster 

c) Pasivno sudjelovanje

Rokovi prijava:

-Aktivni sudionici do 29.04.2016. (uz slanje sažetka na e-mail adresu simpozija) 

-Pasivni sudionici do 06.05.2016.

Registracija putem internet obrasca:

email: simpozijovolonterstvu@gmail.com (upit o obrascu)

http://goo.gl/forms/2THGOGtwyd (internet obrazac)

Detaljne informacije o simpoziju možete pronaći na Facebook stranici, a za točno vrijeme održavanja bit ćete obaviješteni.

Detalji
Organizator: Studentski zbor Fakulteta zdravstvenih studija
Grad: Rijeka
Kategorije: Društvo, Humanitarstvo
Adresa: Ulica Viktora cara Emina
Vrijeme početka: 19.05.2016 00:00
Vrijeme završetka: 20.05.2016 00:00

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.