Event

Forum za slobodu odgoja poziva mlade da se prijave na trening 'Škola poduzetnosti' kojemu je cilj osnažiti mlade iz Primorsko-goranske županije u području poduzetnosti, pokretanja vlastitog posla i razvoja novih vještina i kompetencija. 

U tijeku su prijave za četverodnevnu Školu poduzetnosti
Foto: http://www.fso.hr

Četverodnevni projekt provodi se uz potporu Primorsko goranske županije, a održat će se od 12. do 16. rujna u Rijeci. Škola poduzetnosti sastoji se od treninga za mlade s područja Primorsko goranske županije, a neke od tema koje će se obrađivati uključuju područje (samo)zapošljavanja, poduzetnosti, javnog nastupa, pisanja životopisa i motivacijskog pisma te razvoja ideje u projekt. Po završetku treninga, sudionici/ce će, uz podršku trenera, suradnika i volontera Foruma za slobodu odgoja, trebati održati radionicu ili prezentaciju s mladima na neku od tema koja je bila obrađena na treningu. 

Osim toga, mladima će biti i omogućena jedinstvena prilika da zajedno sa stručnjacima Foruma razviju projekt koji bi željeli prijaviti na razne fondove i izvore financiranja. Dosada je kroz ovaj program u zadnje četiri godine prošlo 66 mladih osoba koje su se samozaposlile, pokrenule vlastite poslove i postali aktivni u lokalnoj zajednici. 

Sudionicima programa u potpunosti će biti pokriveni troškovi materijala, hrane i prijevoza. Sudionici će se birati prema iskazanoj motivaciji i spremnosti da se posvete svim navedenim aktivnostima. Rok za prijavu u Školu je do 2. rujna u 23:59 sati. Životopis i motivacijsko pismo se šalju elektroničkom poštom na jperak@fso.hr . Sve dodatne informacije o Školi dostupne su ovdje

Detalji
Organizator: Forum za slobodu odgoja
Grad: Rijeka
Kategorije: Praktične radionice
Adresa: Rijeka
Vrijeme početka: 12.09.2016 00:00
Vrijeme završetka: 16.09.2016 00:00

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.