Event

Udruga S4S prima nove članove u svoje aktivistički motivirane redove, a regrutacija traje od 13. listopada do 26. listopada.

Udruga S4S regrutira nove članove: Prijavite se i sudjelujte na raznim projektima

Želiš li raditi i organizirati zanimljive projekte, steći nova poznanstva te razviti svoje potencijale? Želiš li otkriti lidera u sebi i naučiti raditi u timu? Vrijeme je da se prijaviš u S4S! Glavni cilj naših aktivnosti je poboljšanje studentskog života na Sveučilištu u Splitu, kao i animiranje svakog studenta za aktivniji život i rad na sebi.

U našoj Udruzi možete steći znanja i vrijedna iskustva koja će vam pomoći pri zapošljavanju i samooblikovanju, a osim toga upoznati buduće prijatelje i zabaviti se. Također, važno je spomenuti koliko će vaši poslodavci jednog dana cijeniti činjenicu što ste tijekom studiranja volontirali. Mnoge naše bivše članove upravo je volontiranje u udruzi S4S odvelo do prvog radnog mjesta!

Tražimo nove članove za sva 4 tima: S4S portal, S4S radio, S4S humanitarni tim i S4S marketing tim. Ako volite ili želite naučiti pisati autorske članke, baviti se novinarskim poslovima, lektorirati, baviti se web dizajnom, pričati u eteru, montirati radio emisije, izvještavati s terena, djelovati humanitarno ili se pak postati marketinški mag, pridružite nam se!

Vesela smo ekipa i nikad nam nije dosadno! Međutim, to nije sve! Ove godine smo odlučili proširiti ponudu i dovesti novu ekipu u naš mali tim. Želiš se okušati iza kamere i otkiti tajne fotoobjektiva? Želiš razviti svoje vještine i možda jedan dan postati poznati fotograf? Dođi u S4S i ostvari svoje snove. Treba ti samo dobar „fotić“ i volja za radom i učenjem, a sve ostalo ćemo ti pokazati.

Ne gubi vrijeme! Učini nešto danas! Prijaviti se možeš na vrlo jednostavan način. Pošalji svoje ime i prezime, naziv fakulteta, ime tima (ili možda više njih?) u kojem želiš sudjelovati te kontakt broj na mail Udruge udrugas4s@gmail.com.

Detalji
Organizator: Studenti za studente Split (S4S)
Grad: Split
Kategorije: Kultura, Praktične radionice, Ostalo
Adresa: Ruđera Boškovića bb
Vrijeme početka: 13.10.2015 08:00
Vrijeme završetka: 26.10.2015 16:00

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.