Ekologija

'Plastičnim čepovima do skupih lijekova' naziv je akcije kojom Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske skuplja novac za skupe lijekove koji nisu na popisu HZZO-a, a kojoj se pridružuje Nacionalni park Krka. Oni će svakome tko do 15. prosinca sakupi kilogram čepova dati dvije besplatne karte za spomenuti Park.

Ako sakupite kilu čepova za teško oboljele NP Krka nagradit će vas s dvije karte
Foto: Dražen Matiček/srednja.hr

Nacionalni park Krka se pridružuje humanitarnoj akciji 'Plastičnim čepovima do skupih lijekova' Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL).

Naime, spomenuta Udruga prikuplja čepove razne ambalaže za koje onda dobiva novčana sredstva za kupnju potrebnih lijekova koji nisu na listi HZZO-a. 'Krka' je odlučila dati dodatni poticaj onima koji čepove već skupljaju, ali i potaknuti one koji to još ne čine da počnu, i to s dvije besplatne ulaznice za Park koje će biti dodijeljene svakome tko do 15. prosinca sakupi kilu čepova.

- Pozivamo sve škole, vrtiće, obitelji i sve zainteresirane da se pridruže ovoj hvalevrijednoj akciji kojoj se brinemo za okoliš, pomažemo drugima i dijelimo besplatne izlete, poručuju iz NP Krka.

Pozivamo sve škole, vrtiće, firme, obitelji i sve zainteresirane da se pridruže ovoj hvale vrijednoj akciji kojom se brinemo za okoliš, pomažemo drugima i dijelimo besplatne izlete u Nacionalni park „Krka“.  - See more at: http://www.npkrka.hr/clanci/odcepi-za-ulaznicu-humanitarna-akcija-zamjene-cepova-za-ulaznice/125.html#sthash.nKI8uWYa.dpuf

Mogu se sakupljati različiti ambalažni čepovi, od boca ulja, omekšivača, pasta za zube i slično. Po završetku akcije sakupljena količina mijenjat će se za besplatne ulaznice, a detalji o samoj razmjeni bit će objavljeni naknadno.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.