Tech & Web

Pred dva dana Instagram je uveo novost koja je oduševila korisnike te društvene mreže: uvedena je galerija. Tako korisnici najnovije 10.9 verzije aplikacije mogu u jednom postu objaviti do deset fotografija i videa.

Instagram uveo veliku novost koja je oduševila korisnike diljem svijeta
Instagram

- Počevši od danas, možete podijeliti do 10 fotografija u jednom Instagram postu. S ovom nadogradnjom više nećete morati odabirati samo jednu najbolju fotografiju ili video iskustva kojeg želite zapamtiti. Kada učitavate sadržaj na svoj profil, vidjet ćete novu ikonu za odabir više fotografija i videozapisa. Lako je i kontrolirati kako će vaša galerija izgledati. Prstom pritisnite i držite sadržaj, te promijenite redoslijed slika/videa, primijenite filter na sve ili svaku fotografiju pojedinačno, pišu iz Instagrama.

Ovakve galerije u gornjem desnom kutu imaju posebne ikone, tako da ćete moći razlikovati galeriju od običnih fotografija i videa. Na dnu galerije također se nalaze točkice koje vam pokazuju koliko je ukupno slika ili video zapisa u galeriji. Ova novost dostupna je na verziji Instagrama 10.9 za iOS u Apple App Storeu i Androide na Google Playu. 

I dok dio korisnika komentira kako im unatoč ažuriranju aplikacije ova promjena nije vidljiva, oni kojima jest oduševljeni su.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.