Tech & Web

Pokemon Go groznica u potpunosti je zaludila i Cro Copa

Objavljeno 15.07.2016 16:01 piše K.M.

U svega nekoliko dana Nintendova aplikacija Pokemon Go zaludila je cijeli svijet. Popularna japanska čudovišta skrivaju se svugdje; na svakoj ulici, trgu, podrumu pa čak i u psihijatrijskim bolnicama. Važno je samo uz pomoć mobitela dobro istražiti teren i paziti da pritom ne nastradate. Doslovno. Izgleda kako se Pokemon Go groznica uvukla pod kožu i našim proslavljenim boksačima. Naime, boskač Stipe Drviš snimio je svog kolegu Mirka Filipovića u lovu njemačkim aerodromom.

Pokemon Go groznica u potpunosti je zaludila i Cro Copa
Foto: Stipe Drvis, Facebook

I dok se Cro Cop žestoko borio tražeći japansko čudovište provjeravajući svaki kutak aerodroma u Frankfurtu, Stipe je snimio svaki njegov korak neprestano se smijući svome kolegi.

Na upit što to točno radi, Mirko mu je mrtav hladan odgovorio - Pa Pokemone tražim. Osim Drviša koji je umirao od smijeha, Mirkov lov nasmijao je i druge putnike, a s obzirom na to da je u samo dva sata nakon objavljivanja na Facebooku video lajkalo preko 7 tisuća ljudi i podijelilo ga oko 400 korisnika ne sumnjamo da su se i mnogi koji nisu uživo svjedočili lovu dobro nasmjali. 

Provjerite i vi kako legendarni Cro Cop lovi Pokemone 

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.