Tech & Web

Skupio ih sve i evo što poručuje Pokemon trenerima

Objavljeno 31.07.2016 04:33 piše K.M.

Nema potrebe više spominjati kako je Pokemon GO groznica zaludila svijet. Pokemoni se traže na sve strane svijeta i zasad je samo jednom treneru pošlo za rukom da ih je napokon skupio sve. Amerikanac Nick Johnson iz Brooklyna tvrdi kako je skupio svih 142 Pokemona dostupnih unutar granica SAD-a.

Skupio ih sve i evo što poručuje Pokemon trenerima
Foto: Youtube, screenshot

Iako i sam priznaje kako Pokemona ima znatno više, neki od njih su i dalje tajni, a neke je moguće pronaći na određenim stranama svijeta. Kako tvrdi USAtoday, Johnsonu je jedna putnička agencija ponudila sponzorstvo da otputuje svijetom pronaći i ostatak ovih japanskih, imaginarnih čudovišta.

Nick je kaže, kroz Pokemon GO traganje po Americi jako dobro se zabavio. Upoznao je mnogo ljudi, psihički se odmorio i ne samo to, tražeći Pokemone Nick je kaže, izgubio više od pet kilograma. Ovaj Pokemon trener dnevno bi propješačio i po 13 kilometara, a u lov bi krenuo nakon što je obavio sve dnevne poslovne obaveze. 

Kako bi sakupio svih 142 Pokemona morao je uloviti njih čak 4,629, a dojmove, savjete, ali i virtualne figurice izmjenjivao bi sa svojim Pokemon kolegama na putu. Priznaje, kako je kroz lovljenje Pokemona koristio i usluge Ubera te je svojim kolegama istaknuo najbolja mjesta za potragu u New Yorku. 

Ovaj strastveni igrač ne namjerava tu stati s igricom te se nada kako će Niantic Labs unaprijediti aplikaciju kako bi borbe bile još zabavnije.

Na pitanje što bi poručio Pokemon trenerima, Nick je simpatično odgovorio neka kupe što kvalitetnije tenisice.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.