Tech & Web

Snapchat kupio izraelski startup za 40 milijuna dolara

Objavljeno 29.12.2016 15:26 piše K.M.

Planetarno popularna virtualna aplikacija Snapchat ovih je dana otkupila izraelsku startup tvrtku Cimagine za gotovo 40 milijuna dolara. Inače, Cimagine omogućuje njegovim korisnicima da putem virtualne realnosti vide kako bi određeni dio namještaja izgledao u njihovom domu. 


Snapchat kupio izraelski startup za 40 milijuna dolara
Srednja.hr, arhiva

Ako je suditi prema LinkedInu, Cimagine trenutno surađuje s renomiranim tvrtkama za namještaj, a u svom bogatom životopisu navode i tvrtku Coca-Cola koji su zahvaljujući Cimagineovoj tehnologiji producirali kako bi njihovi frižideri i automati s pićem izgledali u stvarnosti u prodavaonicama.

Tako će u svojoj budućnosti Snapchat uz pomoć izraelskog startupa unaprijediti funkcionalnost kompanija poput Starbucksa, ali i sklapanje poslovnih suradnj s velikim robnim kućama. Također, Cimagine će djelovati i kao Snapchatov istraživački centar u Izraelu, piše Techcrunch.com

Startup koji je prodan po zavidnoj cijeni, osnovan je prije četiri godine i do sad je tvrka zarađivala nekoliko milijuna dolara. Trenutno ima dvadeset zaposlenih i kako je sada najavljeno broj zaposlenika će rasti. 


Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.