Tech & Web

Sažeti maturalac u svega tri minute zaista je teško no to je itekako pošlo za rukom Osječanu Otonu Kovačeviću koji je materijale snimljene go-pro kamerom sročio u genijalan video koji i godinu dana nakon maturalca u Lloret de Maru izgleda odlično.

Ususret godišnjici maturalca: Pogledajte genijalan video iz Lloret de Mara snimljen go pro kamerom
Foto: screenshot

Oton koji će na jesen krenuti na Ekonomski fakultet u Osijeku ranije nam je već poznat s Ideje godine gdje se uz Bornu Grunbauma, Marka Glegja predstavio s projektom 'Bonkerz bikes'. Budući brucoš otkrio nam je da obožava snimanje pa je ovaj video bio logičan slijed nakon nezaboravnoga maturalca od kojeg će uskoro proći godina dana.

- Ja inače oduvijek snimam sva putovanja i izlaske pa napravim video od toga, a go-pro kameru kupio sam mjesec dana prije maturalca i imao sam namjeru napravit video poslije toga jer sam vidio na Youtubu da svi prave takve videe pa sam iskoristio priliku pošto jedini u ekipi znam snimat i editat. Napravio sam aftermovie od toga, a nisam nisam imo ništa posebno u planu; samo sam snimao uz flow, stručno nam objašnjava tvorac ovog videa.

I snimao je doista svugdje. Na plaži, pod morem, u šetnji, ali i na nezaobilaznim tulumima stoga ne sumnjamo kako će video nekima poslužiti da se prisjete svojih neprospavanih noći u uzavrelom Lloretu. 

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.