Tech & Web

YouTube pokrenuo svoju društvenu mrežu

Objavljeno 24.09.2016 20:48 piše K.M.

Nakon višemjesečnog testiranja nove opcije, iz YouTubea su službeno pustili u korištenje beta inačicu YouTube društvenu mrežu koja bi sudeći po mnogobrojnim korisnicima ove popularne mrežne usluge za razmjenu videozapisa postati ultimativni hit.  

YouTube pokrenuo svoju društvenu mrežu

Društvena mreža unutar YouTubea trenutno je dostupna samo određenom broju korisnika, a kroz iduće mjesece YouTube Community bit će dostupan svima, prenosi Techcrunch.com. 

Nova opcija na YouTubeu smjestila se u novi, takozvani Community tab koji se nalazi na stranici ove svima prepoznatljive stranice koju koriste ljudi diljem svijeta, a uz pomoć nove društvene mreže svi će korisnici biti u mogućnosti sa svojim pratiteljima dijeliti poruke, fotografije, GIF-ove i brojne druge sadržaje. 

I dok se do sad na YouTubeu moglo javno komentirati videa, YouTube Community omogućit će korisnicima da privatno međusobno dijele sadržaje i komentiraju ih. Korisnici će tako u Subscriptions feedu na mobilnoj aplikaciji vidjeti kako svoje, tako i objave svojih pratitelja, a ni popularno lajkanje i dislajkanje neće biti izuzeto, kažu iz YouTuba. 

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.