Vijesti

Završile su prve prijave na projekt 'Ideja godine - novim tehnologijama do poslovnog uspjeha'. Oni koji su svoje poslovne planove već predali do 8. siječnja dobit će recenzije svojih radova kako bi ih doradili. Ipak, prijave i dalje traju, sve do 19. siječnja, stoga iskoristite priliku i osvojite put u Dublin.

Ideja godine: Završile prve prijave, još stignete poslati svoju i osvojiti put u Dublin

U projekt 'Ideja godine - novim tehnologijama do poslovnog uspjeha' zasad se upustilo preko 20 timova koje su predali svoje poslovne planove i tako iskoristili šansu da ih žiri pregleda i vrati im iste recenzirane na doradu. Svi oni koji nisu svoje projekte prijavili do jučer, još uvijek to stignu učiniti - prijave traju sve do 19. siječnja, stoga iskoristite to i pokušajte osvojiti put u Dublin.

Preko dvadeset prijava, najavljeno još barem toliko

Zasad je pristiglo 20 poslovnih planova, no barem još toliko timova najavilo je da će poslati svoje projekte do krajnjeg roka, 19. siječnja. Oni koji su se požurili i svoje planove poslali do 15. prosinca, do 8. siječnja dobit će svoje recenzirane planove natrag, kako bi ih mogli doraditi do krajnjeg roka.

Nekoliko prijava stiglo je iz srednjih škola u kojima su odrađene prezentacije projekta, no i kroz ostvarivanje kontakata na smotri Sveučilišta gdje su novinari Srednja.hr portala razgovarali s preko 400 potencijalnih kandidata. Učenici škola koje su se prijavile protekle godine i ove su godine pokazale interes za Ideju godine i poslale svoje prijave. Najviše ih je stiglo iz Zagreba i Varaždina, no ideje su stigle i iz Buja, Osijeka, Vukovara, Vrbovca, Čakovca, Velike Gorice...

Pobjednici putuju u Dublin

Finale Ideje godine održat će se 14. veljače, a kao što smo najavili, pobjednički tim kao i njihov mentor, osvojit će plaćeni put u Dublin te razgledavanje sjedište Googlea i Amazona.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
PARTNERI
PRIJATELJI
Nema događaja za prikaz.