Vijesti

Imate još deset dana za slanje svog projekta na Ideju godine

Objavljeno 09.01.2014 23:25 piše srednja.hr

Ostalo je još deset dana do kraja prijava za projekt Ideja godine - novim tehnologijama do poslovnog uspjeha. Oni koji su svoje ideje poslali do 15. prosinca dobili su natrag recenzirane projekte, no ostali još stignu prijaviti svoje projekte, jer prijave traju do 19. siječnja.

Imate još deset dana za slanje svog projekta na Ideju godine

Projekt 'Ideja godine - novim tehnologijama do poslovnog uspjeha', koji organizira portal Srednja.hr u suradnji sa stručnim partnerima, Visokom školom za financije i pravo Effectus i Visokim učilištem Algebra, i ove godine traži najbolju srednjoškolsku ideju popraćenu financijskim planom. Prve prijave završile su 15. prosinca, a oni koji su prijavili svoje ideje do tog datuma imali su prilike natrag dobiti recenzirane radove koje je pregledao žiri. Ostali imaju vremena do 19. siječnja u 23:59 sati da pošalju svoje ideje skupa s poslovnim planom, a najboljih deset timova sudjelovat će na finalu Ideje godine 14. veljače kad će se odlučiti o pobjednicima, odnosno timu koji će zajedno s mentorom dobiti nagradno putovanje u sjedište Googlea i Amazona u Dublinu.

Na Ideju godine u prvom krugu prijava prijavilo se gotovo 30 timova, koji su dobili recenzije svojih radova kako bi ih mogli doraditi ukoliko je potrebno. Deset najboljih timova sudjelovat će na finalu projekta, gdje će trebati prezentirati svoje ideje.

Bitno je naglasiti da je uvjet za prijavu ispunjen poslovni plan, kojeg možete skinuti ovdje. Vremena imate do 19. siječnja u 23:50 sati kada je krajnji rok prijava.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
PARTNERI
PRIJATELJI
Nema događaja za prikaz.