Vijesti

U nedjelju u ponoć završile su prijave za projekt 'Ideja godine - novim tehnologijama do poslovnog uspjeha', koji drugu godinu zaredom organizira portal Srednja.hr u potrazi za najboljom srednjoškolskom idejom praćenom poslovnim planom. Prijavljeno je 25 projekata srednjoškolaca. Finale na kojem će sudjelovati deset najboljih timova održat će se 14. veljače, a imena finalista objavit ćemo 31. siječnja.

Završile prijave za Ideju godine, evo kada stiže objava finalista!

Projekt 'Ideja godine - novim tehnologijama do poslovnog uspjeha', koji organizira portal Srednja.hr u suradnji sa stručnim partnerima, Visokom školom za financije i pravo Effectus i Visokim učilištem Algebra, i ove godine traži najbolju srednjoškolsku ideju popraćenu financijskim planom. Prijave su završile u nedjelju u ponoć, a ukupno ih je 25. Imena deset najboljih koji će sudjelovati na finalu 14. veljače i boriti se za nagradno putovanje u sjedište Googlea i Amazona u Dublin objavit ćemo najkasnije do 31. siječnja.

Najviše prijava stiglo je iz grada Zagreba i Varaždina, a iz škola u kojima je projekt predstavljen stigla je barem po jedna prijava. Osim onih koji se po prvi put prijavljuju, ove godine su svoje prijave poslali jedan srednjoškolac koji je prošle godine bio drugoplasirani te mentorica pobjednica Kristina Oršić Manojlović.

Deset najboljih timova na finalu će morati odraditi prezentaciju svoje ideje u trajanju od najviše sedam minuta, bez pitanja žirija. Kao što je već više puta najavljeno, nagrada za pobjednike i njihovog mentora/mentoricu je bogata - plaćeno putovanje u Dublin i obilazak sjedišta Googlea i Amazona.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
PARTNERI
PRIJATELJI
Nema događaja za prikaz.