FAQ

Područje: Predmet: Poglavlje:


[KVIZ MAHER] Najuspješniji kvizaš na rang listi sportskih kvizova napravio je jedan za vas

Antonio Ređa 24-godišnji je ekonomist koji živi u mjestu Tenja pokraj Osijeka. U nešto više od godinu i pol dana koliko postoji rang lista u sklopu rubrike Kvizovi na našem portalu, ovaj je mladić skupio najviše bodova na sportskim kvizovima (11,719,51) te je trenutačno oko 1.300 bodova udaljen od prvog pratitelja.

Stoga smo ga odlučili malo bolje upoznati i zamoliti da se i sam okuša u izradi jednog sportskog kviza.

- Najdraži mi je kviz mi je Potjera na HRT-u, ovi RTL-ovi kvizovi su prelagani I ne toliko zanimljivi kao HRT-ovi kvizovi gdje se traži ipak neko znanje. A volio sam pratiti I Milijunaša, govori nam Antonio svoje preferencije kada su televizijski kvizovi u pitanju.

Komentirao je i pub kviz scenu u Osijeku.

- Nogometne ikone organiziraju pub kviz u jednom kafiću u Osijeku u kojem bih se volio okušati. Samo moram skupiti ekipu od 4 člana. Inače u Osijeku se redovito organiziraju pub kvizovi svih vrsta i područja znanja. Maltene svaki dan se u drugom kafiću održava neki pub kviz i po komentarima preko društvenih mreža mogu vam reći da je dosta razvijena scena i da se sve više širi. Sve je više zainteresiranih za pub kvizove, a kako je Osijek ipak veći grad za svakoga se može naći ponešto, objašnjava 24-godišnjak

Antonio nam je pojasnio što za njega uopće predstavljaju kvizovi i je li se već okušavao u nekima.

- Kvizove doživljavam kao dobar način da provjerim što sam naučio kroz školovanje i život, kroz informiranje iz dnevnih tiskovina, internet i na ostale načine. Za sada nisam sudjelovao u nikakvim, osim vaših na srednja.hr, zaključuje Antonio.

Okušajte se u općem nogometnom kvizu, koji je za vas sastavio Antonio Ređa.
Učitavanje...

Nema događaja za prikaz.