FAQ

Područje: Predmet: Poglavlje:


[KVIZ MAHER] Vodeći na našoj rang listi sastavio je jedan opći kviz za vas

Marko Marinov 25-godišnji je student 5. godine nastavničkog smjera matematike na zagrebačkom PMF-u.

Uz to je ovaj Šibenčanin trenutno vodeći na našoj kviz rang listi i to s uvjerljivom prednošću.

- Samim kvizovima se više bavim iz razonode, da ubijem dosadu u pauzama od učenja i općenito kad nemam što raditi, a  volim pogledati i TV kvizove. Jako mi je draga Potjera, naravno Milijunaš nekad, a sve je počelo s Upitnikom, objašnjava Marko svoje interese prema sudjelovanju i praćenju kvizova.

Iako ima potencijala, ipak se osim u internetskim, nije okušao u onima televizijskim, a ni u pub kvizovima.

- Što se tiče pub kvizova, scena u Zagrebu je iznimno jaka, kad bi se htjelo, svaku večer bi se dalo otići na pivu i okušati u kvizovima. Teme su dakako šarolike, ali to me nekako ne privlači previše. Ili još nisam našao pravu ekipu, ne znam, kroz smijeh govori student matematike.

Odmah progovara i o vodama u kojima dobro pliva, a i onima u kojima se baš i ne snalazi.

- Najviše volim kvizove iz opće kulture, geografije i povijesti, dok sam dosta loš što se tiče umjetnosti (a ponajviše slikarstva). Dosta čitam, pratim svakakve news portale, pa mi kvizovi opće kulture dođu kao dobra provjera svega što sam naučio, otkriva na kraju Marko Marinov.

Prije nego počne klince 'tlačiti' s kontrolnim provjerama iz matematike, vama je zadao jedan zadatak u kojem su u fokusu neki drugi predmeti. Testirajte svoje znanje, kroz kviz koji vam je pripremio Marko Marinov.
Učitavanje...

Nema događaja za prikaz.