Vijesti

Krajnji rok za odjavu ispita državne mature je 18. svibnja u 12 sati (podne), dakle maturanti i ostali pristupnici, to mogu učiniti još sutra. Oni koji ne odjave ispit, a na kraju se ne pojave na prijavljenom roku, ispit će platiti prema standardnoj cijeni od 175 kuna. Dogodi li se opisani slučaj, spomenuti će vam se trošak izlistati na poveznici Moji podaci/Zaduženja i uplate.

Maturanti budite oprezni: Do sutra imate rok ovo učiniti u suprotnom plaćate ispite

Valja naglasiti, da odjave ispita, ne vrše na isti način redoviti maturanti te ostali pristupnici. 

Učenici koji ove školske godine završavaju četvrti razred u srednjim školama u Republici Hrvatskoj, ispite odjavljuju u svojim školama, na način da se jave ispitnome koordinatoru u školi, koji će ih uputiti u daljnje postupanje.

Ostali se pak pristupnici javljaju Centru putem e-maila: odjava@ncvvo.hr putem koje će dobiti naputak o daljnjim postupcima.

Ako i dalje imate određene nejasnoće kad i kako naknadno prijaviti, odjaviti ili promijeniti već prijavljeni ispit, na ovom linku se nalaze priručnici za prijavu ispita državne mature prema kategorijama pristupnika s detaljnim informacijama.

Ostale značajne informacije vezane za državnu maturu, poput kalendara, promjena u ispitnim katalozima, načinu kažnjavanja prepisivanja, pogledajte na potonjim linkovima:

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.