Vijesti

NCVVO je objavio priručnike za sve skupine kandidata koji ove godine polažu ispite državne mature. U priručnicima su objavljene osnovne informacije o prijavi ispita državne mature kao i rokovi kojih se svi učenici trebaju pridržavati. Prikazani su slikovni prikazi i pojašnjenja pojedinih radnji koje učenici trebaju napraviti na stranici Postani student.

Objavljeni priručnici koji detaljno objašnjavaju postupak prijave mature

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja izdao je priručnike za sve kandidate koji ove godine planiraju pisati državnu maturu: one koji ove godine završavaju četverogodišnje ili petogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, oni koji su ga završili između 2010. i 2016. i one koji završavaju najmanje četverogodišnje obrazovanje u sustavu obrazovanja odraslih u RH i za kandidate iz inozemstva.

U priručniku su objavljene osnovne informacije o prijavi ispita državne mature kao i rokovi kojih se svi učenici trebaju pridržavati. Prikazani su slikovni prikazi i pojašnjenja pojedinih radnji koje učenici trebaju napraviti u Nacionalnom informacijskom sustavu prijave visokih učilišta Postani student.

Osim iz ovih priručnika, sve informacije o ispitima državne mature učenici mogu dobiti od ispitnoga koordinatora u svojoj školi, a za sve dodatne informacije mogu kontaktirati Info centar na broj telefona 01/4501 899 ili e-poštom na adresu info.centar@ncvvo.hr.

Priručnike možete vidjeti i preuzeti u nastavku članka.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.