Pretraga

Poznati datumi prijemnih ispita za Pravni i Medicinski fakultet u Zagrebu

A- A+

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja na svojoj je internet stranici objavio datume pisanja prijemnih ispita za Medicinski i Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Na Medicini će se on tako pisati 7. srpnja, a na Pravu 30. lipnja ove godine.

Izvor: Google Streetview

Izdvojeni članak

Prijemni ispit za Medicinski fakultet očekivano težak

Prijavom Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, automatski se u sustavu prijavljuje Test provjere znanja dijelova gradiva iz biologije, fizike i kemije, bitnih za studij.
Troškovi naknade za polaganje testa iznose 175,00 kuna za sve pristupnike, a trebaju biti podmireni do 31. svibnja. Test provjere znanja za Medicinski fakultet održat će se 07. srpnja 2016.

Prijavom Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, studija Prava i/ili Socijalnoga studija automatski se u sustavu prijavljuje Test u kojem se provjerava razumijevanje teksta i logično zaključivanje za pravni studij i/ili Test u kojem se provjerava razumijevanje teksta i logično zaključivanje za socijalni studij. Troškovi naknade za polaganje testa također iznose 175,00 kuna za sve pristupnike i moraju biti podmireni najkasnije do 13. lipnja 2016. Test provjere znanja za Pravni fakultet održat će se 30. lipnja 2016.

Iznos zaduženja i broj računa na koji se troškovi uplaćuju, putem e-bankinga ili u poslovnici banke ili pošte, vidljiv je svim pristupnicima na njihovoj stranici u sustavu na poveznici Moji podatci/Zaduženja i uplate.

Sve informacije u vezi uplata polaznici ispita mogu dobiti pozivom na broj 01/4501 899 ili slanjem e-maila na adresu [email protected].

Iz NCVVO-a napominju da se izvršene uplate u sustavu evidentiraju prema kalendaru pisanja ispita državne mature odnosno testa dodatne provjere. Mjesto pisanja ispita bit će Zagreb, a
adresa pisanja testa pristupnicima će biti vidljiva na njihovoj stranici u sustavu pet dana prije pisanja ispita na poveznici Moj raspored