Pretraga

Upišite željeni fakultet putem Studilice

A- A+

Želite se sigurno upisati na željeni fakultet? Studilica – centar za poduku je rješenje za Vas! Svi polaznici Studilice koji se ne upišu na željeni fakultet mogu besplatno ponavljati pripreme. Ove godine Studilica organizira rane pripreme subotama od 07. studenog. Pripreme se održavaju u novouređenim učionicama u Vodnikovoj ulici. U programu se nude A i B razine matematike, hrvatskog i engleskog jezika, te fizika, biologija i kemija od izbornih predmeta. Svim čitateljima portala srednja.hr nudi se poseban popust od 100 kn po predmetu prijavom do 15. listopada, tako će te za matematiku A razinu umjesto standardnih 1000 kn pripreme platiti 900 kn. Dodatna pogotnost je što se plaćati može u tri rate.

ˇPredavači u Studilici su mi postali najbolji prijatelji. Ekipa je odlična i zahvaljujući njima uspješno sam se upisala na Medicinski fakultet u Zagrebu. Za svaku pomoć su dostupni od 0-24 sata. Trude se naučiti nas za najbolje ocjene. I sada na prvoj godini fakulteta kada se pojavi problem iz matematike ili kemije odmah idem u Studilicu po rješenje. Nakon Studilice jednostavno morate položiti svaki ispit, izjavila je bivša polaznica za maturu Karla.

Osim priprema za maturu, Studilica je najpoznatija po pripremama za ispite na svim zagrebačkim fakultetima.

“Nakon priprema u Studilici uspješno sam upisao ekonomski fakultet. Zahvaljujući predavačima iz Studilice uspješno sam riješio matematiku, statistiku, mikroekonomiju i računovodstvo. Oni su za mene broj 1, izjavio je Ivan – student druge godine ekonomskog fakulteta.

Studilica iz dana u dan bilježi sve bolje rezultate. Jedan od razloga je svakako atmosfera koja je prisutna u njihovim učionicama.

“Trudimo se stvoriti prijateljske odnose sa svim polaznicima. Svaki polaznik treba na predavače gledati kao na svog prijatelja koji će mu uvijek pomoći u nevolji. Moja i zadaća mojih kolega predavača je da smo im uvijek dostupni za rješenje svih njihovim problema vezanih za gradiva, ali i kao savjetnici u svim životnim problemima koji ih muče u toj dobi – izjavio je Krunoslav, voditelj nastave u Studilici.

Prijaviti se možete putem obrasca ovdje.