Vijesti

Otprilike 6 tisuća maturanata sutra će se okupiti na Glavnom trgu u Zagrebu, odakle točno u podne povorka kreće prema Bundeku. Zbog toga je ZET napravio preinake u trasama i voznom redu pojedinih tramvajskih i autobusnih linija.

Velike izmjene u voznom redu ZET-a za vrijeme sutrašnje norijade
Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Program ovogodišnje norijade započinje na Trgu bana Josipa Jelačića u petak u 11:00 sati, gdje bi se maturanti trebali zadržati oko sat vremena, a točno u podne povorka kreće prema Bundeku. Trasa kretanja kolone je kroz Prašku, Zrinjevac, Tomislavov trg, pa potom Mihanovićevu i Miramarsku, Vukovarsku, Aveniju Većeslava Holjevca i dolazak na Bundek.

Kako obavještavaju iz ZET-a, početak preusmjeravanja tramvajskog prometa očekuje se oko 11.15 sati, kada će linije 1, 6, 11, 12, 13, 14 i 17, koje uobičajeno prolaze središnjim gradskim trgom, biti preusmjerene na Glavni kolodvor

Nakon polaska kolone s Trga bana Josipa Jelačića u 12 sati, kratkotrajni prekid prometa Mihanovićevom i Vodnikovom ulicom očekuje se dvadesetak minuta kasnije, sve dok kolona maturanata ne skrene na Miramarsku cestu. Nadalje, oko 12.35 sati, kako bi kolona nesmetano prošla do Avenije Hrvatske bratske zajednice, privremeno će se obustaviti tramvajski promet Ulicom grada Vukovara, u zoni Miramarske ceste. 

Autobusne linije terminala Glavni kolodvor preusmjeravat će se od 12.30 sati. Autobusi će do svojih uobičajenih trasa voziti Ulicom grada Vukovara, Držićevom i Avenijom Dubrovnik. U trenutku kada se kolona maturanata približi Mostu slobode, autobusi će voziti prohodnim dionicama, odnosno Slavonskom, Držićevom i Avenijom Dubrovnik.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.