Moda

Da odjeću valja čuvati potvrđuje činjenica da se gotovo svi modni trendovi devedesetih posljednjih par godina opet vraćaju modu – trapez hlače, uske majice koje otkrivaju trbuščić i Superstar tenisice. Slično je i sa zaštitnim znakom nekada grunge stila – kariranom košuljom, koja je posljednjih par sezona neizostavan modni detalj svih trendseterica.

Ova jednostavna modna kombinacija zaludila je djevojke diljem Hrvatske
Pinterest/Bloglovin

Devedesetih je karirana košulja bila simbol kulturoloških promjena ukorijenjenih u tada novim glazbenim stilovima. Košulje su se vezale oko struka uglavnom radi praktičnosti- vruće ti je, skineš košulju i, da ju ne bi morala držati u rukama, vežeš oko struka.

No, danas to nije tako, a karirane košulje kupuju se uglavnom radi toga da bi se nosile vezane oko struka, većina njih nikada zapravo niti ne posluži kao majica.

Ova jednostavna modna kombinacija zaludila je djevojke diljem Hrvatske
Pinterest/Instagram; Desi Perkins

Kao i većinu današnjih trendova i ovaj su pokrenule tzv. modne blogerice, a popularizirale su ga društvene mreže poput Instagrama.

Budući da dolaze topliji dani ne sumnjamo da će se gradom šetati sve više djevojaka koje 'furaju' karirane košulje oko struka u raznim kombinacijama: uz traperice, kratke ili duge, proljetne haljinice za ženstveniji izgled ili pak tajice. Praktično je i to što idu uz gotovo sve vrste obuće - od proljetnih čizmica, štikli, sportskih i platnenih tenisica.

Na svu sreću, ovaj trend je jednostavan i neće previše oštetiti vaš bankovni račun. Samo sumnjamo da ćete se istaknuti na špici, ako vam je to cilj.

Rocked my @lolashoetique boots today Top from @shoplunab

Fotografiju objavljuje D E S I • P E R K I N S (@desiperkins)

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.