Hrvatska

I tek što se učinilo da su parade Ivana Pernara ispred škola prestale, jučer je svoje pratitelje iznenadio Facebook videom u kojemu mu je gošća bila jedna srednjoškolka. Ovoga puta ona je došla do njega, usprkos uputama nastavnika da to ne čini, a Pernar ju je zbog suprotstavljanja autoritetu nagradio s 2.000 kuna. Time potaknuta, ekipa 'Di su pare' Pernaru je poslala pitanje koje interesira, vjerujemo, velik dio školaraca.

Ekipa 'Di su pare' Pernaru postavila pitanje koje danas zanima većinu školaraca
Screenshot: Facebook

Školarci Medicinske škole Bjelovar na jučerašnjem su izletu u Zagrebu posjetili Hrvatski sabor, a upute nastavnika i voditeljice bile su jasne: nije baš pametno razgovarati sa zastupnikom Ivanom Pernarom.

Jedna učenica te se upute odbila pridržavati, a čak je i pristala biti gošća Pernarova Facebook videa. Pernar joj je dao nekoliko lekcija, među kojima je i učenici objasnio zašto su klupe u školama poredane na način na koji jesu.

Na kraju videa djevojci je dao 2.000 kuna, jer nije poslušala nastavnike, suprotstavila se autoritetu, a to po Pernaru valja nagraditi.

Ekipa 'Di su pare' već je našla način da se ismije iz najnovijeg Pernarova čina, pa su mu postavili zanimljivo pitanje, koje vjerujemo, zanima velik dio školaraca:

- Oprostite, kad sam vidio da ste dali 2.000 kuna srednjoškolskoj učenici jer nije pratila upute profesora, imam jedno pitanje. Koliko bi ja i moji prijatelji dobili ako smo do sada markirali pola godine?, pitali su Pernara. 

Zastupnik koji inače uvijek ima nešto za reći, ovaj je puta odgovorio 'neznam'.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.