Hrvatska

Zajednička karta ZET-a i HŽ-a, od danas je drastično snižena, što će se osobito svidjeti korisnicima koji u dnevnim migracijama koriste željeznički, tramvajski i autobusni prijevoz.

Kombinirani pokaz za HŽ i ZET drastično pojeftinio: Povrat novca onima koji su ga preplatili

Kako je dogovoreno na jučerašnjem sastanku predstavnika Grada, ZET-a, HŽ-a i Holdinga, cijena zajedničke opće mjesečne karte sa 609 kuna smanjena je na 400 kuna. Osnovnoškolska mjesečna karta, koja je koštala 279 kuna te srednjoškolske, studentske, socijalne i umirovljeničke mjesečne karte, koje su se naplaćivale 309 kuna, plaćat će se 200 kuna.

Korekcija cijena odnosi se i na zajedničke godišnje karte ZET-a i HŽ-a. Tako će se opći pretplatni kupon, umjesto 6.708 kuna, kupovati za 4.800 kuna, odnosno za jednokratno plaćanje 4.320 kuna.

Ostalim, povlaštenim kategorijama putnika cijena će biti umanjena sa 3.324 kune na 2.400 kuna, a za jednokrano plaćanje na 2.160 kuna.

- Putnici koji su već kupili mjesečnu kartu za ožujak ili za cijelu tekuću godinu, moći će ostvariti povrat novca u iznosu razlike u cijeni, napominje se u priopćenju na stranicama ZET-a.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.