Hrvatska

U organizaciji Savjeta mladih Grada Karlovca i Grada Karlovca, Savjeta mladih Karlovačke županije i Karlovačke županije te Udruge gradova, a u partnerstvu s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Veleposlanstvom Republike Francuske, Nacionalnom udrugom mladih i djece Republike Francuske, Inštitutom za mladinsko politiku Republike Slovenije, Mrežom mladih Hrvatske i udrugom Izvan fokusa u Karlovcu će se od 2. do 4. prosinca 2016. godine održati Nacionalna konferencija savjeta mladih Republike Hrvatske.

Nacionalna konferencija savjeta mladih idući vikend u Karlovcu
Foto: Službene fotografije

Na konferenciji za medije ovih dana održanoj u Karlovcu predstavljen je program događanja Konferencije koja će se održati u prosincu također u Karlovcu. Nacionala konferencija za cilj ima jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te izgradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih. U tri dana trajanja Konferencije stručnjaci iz područja rada s mladima, iz zemlje i inozemstva, doprinijet će kvaliteti programa i raspravama.

Najveći fokus bit će na samim članovima savjeta mladih koji će zajedničkim radom na temelju primjera dobre prakse iznjedriti konkretne rezultate Konferencije koji će biti korisni za njihov svakodnevni rad. 

Nacionalna konferencija okuplja članove općinskih, gradskih i županijskih savjeta mladih iz Hrvatske te je time najobuhvatnija konferencija za predstavnike savjeta mladih. 

Među brojnim sudionicima konferencije je i Vladin institut Republike Slovenije za mlade koji će prezentirati model «Mladim prijazna občina» kao primjer dobre prakse za uvođenje licenciranja gradova za mlade, a model funkcioniranja mladih prezentirat će i Nacionalna udruga djece i mladih Republike Francuske.

Provjerite popis sudionika na ovogodišnjoj konferenciji Savjeta mladih:

Savjet mladih by srednja.hr on Scribd

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.