Hrvatska

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu danas je objavila dobitnike stipendija za ovu akademsku i školsku godinu. Temeljem Odluke o dodjeli studentskih stipendija i raspodjeli po pojedinim kategorijama za akademsku godinu 2016./2017. koju je Upravni odbor donio na svojoj 19. sjednici održanoj 21. veljače 2017. godine, u nastavku donosimo detaljne i cjelovite rang liste, kao i listu odbijenih prijava.

Nacionalna zaklada objavila dobitnike stipendija za 2016./2017. godinu
foto: Martina Gelenčir|srednja.hr

- Dobitnicima čestitamo, a svima koji su se prijavili zahvaljujemo na iskazanom interesu. Svim dobitnicima ugovore ćemo slati emailom, koji su naveli u prijavnom obrascu. Ukoliko je netko u međuvremenu (od trenutka prijave) promijenio email adresu pa želi da mu dostavimo ugovor na drugu, neka nam je žurno dostavi emailom na zaklada@nzzpuss.hr, objavili su iz Zaklade.

U roku od 8 (osam) dana od objavljivanja rang-lista kandidati kojima nije dodijeljena stipendija mogu podnijeti pismeni prigovor Zakladi i to samo zbog pogreške u utvrđivanju urednosti prijave na natječaj za dodjelu stipendije, sukladno članku 15. Pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija od 21. studenog 2016. godine.

Sve ostale obavijesti/upute, vezano za potpisivanje ugovora, početak isplate stipendije i sl. dobit ćete putem emaila.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.