Hrvatska

Novogodišnja snježna bajka uz Vatru, Edu Maajku i bajkovite francuske Alpe

Objavljeno 11.11.2014 11:08 piše Sponzorirani članak

Najljepši doček Nove godine iz zimskih snova uz KnockOut Snow Festival. Dočekajte Novu godinu okruženi najljepšim planinskim vrhovima, snjegovićima, skijaškim stazama i zaplešite na najluđem partiju na vrhu francuskih Alpi!

Novogodišnja snježna bajka uz Vatru, Edu Maajku i bajkovite francuske Alpe

Novogodišnji termin KnockOut Snow Festivala od 27.12.2014. do 3.1.2015. na velikoj snježnoj pozornici jednog od najpopularnijih francuskih skijališta Les Orres predstavlja grupu Vatra, Edu Maajku, Mike Valea i Lucu Montecchia.

Večernji partiji, raznovrsna zabava u Party Areni, u pubovima i na stazi, samo su dio danonoćne zabave koja će zagrijati francuske Alpe. Jedinstven doček Nove 2015. godine uz vrhunsku glazbu i snježne radosti dočarati će atmosferu bajkovitog sjevera te obilježiti ulazak u Novu godinu kojeg ćete se dugo sjećati.

Novogodišnji doček po cijeni od samo 2.890 kuna uključuje šestodenvnu skijašku kartu, sedam noćenja u apartmanima, prijevoz modernim turističkim autobusom, pratnju vodiča, animaciju i organizaciju izleta.

Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow Festivala, kao i o cijenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.knockoutsnowfestival.eu.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.