Hrvatska

Policija traga za 11 mladih ljudi

Objavljeno 20.09.2013 12:46 piše Srednja.hr

Policija konstantno ima pune ruke posla zbog potrage za nestalim osobama. U proteklom tjednu izgubio se svaki trag 11 mladih ljudim, među kojima je čak devet maloljetnika. Obiteljima nestalih i policiji potrebna je svaka pomoć, stoga ako ste ih vidjeli ili imate ikakvu informaciju o njima, javite se u prvu stanicu ili na nestali.hr.

Policija traga za 11 mladih ljudi

Dražen Balog (16) ima crnu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Dražen se u srijedu, 18. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Policija traga za 11 mladih ljudi

Ivana Đurović (17) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Ivana se u petak, 13. rujna, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju

Policija traga za 11 mladih ljudi

Valentina Cristina Horvat (15) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Valentina Cristina se u subotu, 14. rujna, udaljila s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.  Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Policija traga za 11 mladih ljudi

Ljubo Oršuš (17) se u utorak 17. rujna, udaljio s adrese u Ivancu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Policija traga za 11 mladih ljudi

Suzana Palm (15) je visoka 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima ožiljak. Suzana se u srijedu, 18. rujna udaljila s adrese u Osijeku, Čvrsnička 47 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crveno-roze hlače, bijelu majicu i bijele tenisice s rozim crtama. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Policija traga za 11 mladih ljudi

Marin Prole (19) se u ponedjeljak, 16. rujna, udaljio s adrese u Ivancu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Kristina Vorih (14) ima kestenjastu kosu. Kristina se u utorak, 17. rujna, udaljila s adrese na Cresu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice i žutu majicu. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

____________________________________________________________________________________________________________________

Edis Begić (25) je visok 173 centimetara. Edis se u petak, 13. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Jankomir 11 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

___________________________________________________________________________________________________________________

Ana Šlehan (15) je visoka 172 centimetra, ima smeđu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe. Ana se u utorak, 17. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Nijmčanska 14 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala gornji dio bijele trenirke, donji dio crne trenirke i bijele tenisice. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

____________________________________________________________________________________________________________________

Katica Jelenić (16) je visoka 160 centimetara, ima svijetloplavu kosu i zelene oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe. Katica se u subotu, 14. rujna, udaljila s adrese u Perušiću u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala sivu trenirku i rozu majicu. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

_________________________________________________________________________________________________________________

Ivana Barušić (14) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Ivana se u srijedu, 18. rujna, udaljila s adrese na Cresu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice i bijelu majicu. Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.