Hrvatska

Iako Mannequin challenge nije dosegao popularnost Harlem Shakea ili Ice Bucket izazova, ipak nije zaobišao hrvatski puk. Štoviše, najbrojniji je izveden tek prije dva dana na maturalnoj zabavi Ekonomske-birotehničke škole Split.

[VIDEO] Najbrojniji Mannequin Challenge u Hrvatskoj izveden na maturalnoj zabavi splitske škole
Screenshot: Facebook

Ako vam je slučajno promaklo što je Mannequin challenge, to je zapravo izazov koji podrazumijeva da barem nekoliko (ili stotine/tisuće) sudionika odglumi 'lutke u izlogu', odnosno scenarij kao da su zaustavljeni u vremenu i prostoru. Uz to je poželjno da se tijekom snimanja u pozadini čuje i pjesma Black Beetles hip hop dvojca Rae Sremmurd. 

Upravo takvu scenu, s navedenom pjesmom u pozadini, izveli su na svojoj maturalnoj zabavi maturanti Ekonomske-birotehničke škole Split, ali i članovi benda koji je nastupao te fotografi.

Nije im bilo jednostavno budući da su neki u trenutku 'zamrzavanja' bili na koljenima, drugi u vlakiću, a treći na ramenima svojih kolega.

Njihov zabavni pokušaj bio je zbilja uspješan o čemu svjedoči i gotovo 12.000 pogleda na video klipu koji ovaj Mannequin challenge prikazuje.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.