Jeste li znali

Jesi li štraca? Uradi kviz i doznaj!

Objavljeno 02.11.2016 15:15 piše I. B.

Ako se i vi osjećate nemirno radi potencijalne mogućnosti da ste štraca, barem u onom smislu te riječi koji je je u svibnju ove godine istaknuo kardinal Puljić, imamo pravi način da to na kraju i doznate!    

Jesi li štraca? Uradi kviz i doznaj!

'Napokon odgovor na pitanje koje Vas je jamačno oduvijek mučilo: saznajte jeste li Štraca, Neposlušna ili Drugotna. Bonus: izjasnite svoj stav sa stilom!' Ovim riječima autorice kviza 'Jesi li štraca?' opisuju upitnik, uz pomoć kojeg možete doznati svoju pravu prirodu.

Nakon što 'dublje' upoznate sebe i doznate koja ste skupina otpadnica od 'prave i zdrave' ženske populacije, možete saznati više detalja o tome što to znači na stranicama kampanje-natječaja 'Drugotna na sav glas!', na stranicama zaklade 'Solidarna'.

Na Dan ljudskih prava 10. prosinca 2016. Solidarna (zaklada za ljudska prava i solidarnost) raspisat će javni natječaj „Drugotna na sav glas!“ za podršku lokalnim ženskim inicijativama za afirmaciju rodne ravnopravnosti i prava na različitost.

Ovim natječajem Solidarna želi podržati sve one koje se u svojim sredinama zalažu za pravo na život bez nasilja, za ravnopravnost, za pravo na vlastite identitete, za pravo na obrazovanje bez predrasuda,za pravednu podjelu kućanskih obaveza, za političko, ekonomsku i društvenu ravnopravnost i javno izražavanje svih osoba.

Jesi li štraca? Uradi kviz i doznaj!
I autor ovog teksta je Štraca po rezultatima kviza

- Podržat ćemo direktne akcije, prosvjede, umjetničke, obrazovne, medijske i kulturne inicijative i akcije solidarnosti – u onom opsegu u kojem nam prikupljena sredstva dopuštaju. Posebno ćemo obratiti pažnju na ženske akcije solidarnosti iz onih sredina gdje je društvena podrška borbi za ženska ljudska prava izostaje te na nove inicijative koje se upravo osnažuju za izlazak u javnost, navode iz Zaklade SOLIDARNA.

Ksenija Marinković, Ivana Mazurkijević, Danijela Trbović te Lukrecija Tudor neke su od poznatih Hrvatica, koje su se pridružile akciji i koje su protiv etiketiranja od strane nositelja patrijarhata i mizoginije u društvu.

Na označenom linku riješite kviz!

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.