Kreativni nered

L'Oreal će i ove godine održati međunarodno studentsko natjecanje L'Oréal Brandstorm. Radi se o projektu pokrenutom davne 1993. godine, koji pronalazi i privlači inovativne talentirane mlade ljude, koji je u tijeku svog trajanja okupio preko 95 tisuća studenata. U prvoj fazi natjecanja grupe studenata iz cijelog svijeta prijavljuju se na nacionalno Brandstorm natjecanje u svojim zemljama, a pobjednički timovi iz svih zemalja dobivaju rijetku priliku predstaviti svoj rad na internacionalnom natjecanju u Parizu, odmjerivši tako kreativne snage sa svojim kolegama iz cijelog svijeta. Najbolji tim osvaja 10.000 eura.

L'Oreal organizira studentsko natjecanje u kojem najbolji dobiva 10.000 eura
Brandstorm 2016.

Ove, 2017. godine Brandstormov izazov postaje L'Oreal Paris Men Expert, linija kozmetike za muškarce, a u skladu s misijom samog brenda- omogućiti bolju njegu i odgovoriti na složene potrebe muške kože – misija je studenata unaprijediti mušku njegu inovacijom koja će promijeniti njihove životne navike.

- S ciljem da privuče što veći broj mladih inovatora iz različitih područja, L'Oréal Brandstorm je za ovu godinu pripremio dva izazova: brand izazov za studente ekonomije, marketinga, komunikacija i srodnih područja te tehnološki izazov za sve buduće inženjere, odnosno studente fakulteta tehničkih znanosti. Ovaj iskorak omogućuje studentima različitih smjerova tehničkih fakulteta da se natječu i dobiju priliku predstaviti svoje ideje, vještine i kreativnost, kažu iz L'Oreala. 

Uz novčanu nagradu u iznosu od 10.000 eura za pobjednički tim u brend izazovu i za pobjednički tim u tehnološkom izazovu, studentski rad koji pokaže najveći društveno-odgovorni (CSR) potencijal osvojit će CSR trofej, odnosno nagradu od 5.000 eura. 

Sudjelovati u ovogodišnjem natjecanju mogu svi studenti bez obzira na to pohađaju li jedno od partnerskih sveučilišta, a prijaviti se mogu i ako nisu članovi već stvorenog tima. Studenti se mogu prijaviti kao pojedinci i naknadno pronaći svoj tim online. Timovi se mogu sastojati od studenata preddiplomskih i diplomskih studija, mogu biti s različitih sveučilišnih kampusa te se mogu prijaviti na oba izazova.

L'Oreal organizira studentsko natjecanje u kojem najbolji dobiva 10.000 eura
2017. godine Brandstormov izazov postaje L'Oreal Paris Men Expert

Ključni datumi natjecanja:

 • 9. siječnja 2017. – objava zadatka 

• 20. veljače 2017. – rok za prijavu na natjecanje 

 • 7. ožujka 2017. - rok za predaju projektne ideje 

 • 13. ožujka 2017. – objava finalista koji će sudjelovati na nacionalnom natjecanju (Hrvatska i Srbija) 

• 11. travnja 2017. – nacionalno natjecanje (Hrvatska i Srbija) 

• 17. svibnja 2017. – regionalno natjecanje (16 europskih zemalja) 

• 15. lipnja 2017. – svjetsko finale/sajam inovacija u Parizu

Na natjecanje se možete prijaviti putem ove poveznice.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.