Kreativni nered

Otvorene prijave za modele na Foto danima mladih

Objavljeno 22.07.2016 14:48 piše K.M.

Svi koji bi se voljeli okušati u ulozi modela, Foto dani mladih koji će se održati od 22. do 26. kolovoza u Karlovcu otvorili su prijave za modele. Prijave su otvorene do 24. srpnja, a uvjet je da imate od 16 do 29 godina.

Otvorene prijave za modele na Foto danima mladih

Modeli će na šestim po redu Foto danima mladih imati priliku biti fotografirani od strane mladih fotografa u tri kategorije, a to su 'Prirodna i kulturna baština Karlovca', 'Umjetnička fotografija' te 'Reklamna fotografija'. Afirmacija modela i fotografa ostvarit će se mnogobrojnim izložbama fotografija ususret sedmih Foto dana mladih diljem Hrvatske i susjednih zemalja.

Kako bi se potaknula prijava modela iz Karlovca, prvih deset prijavljenih modela bit če oslobođeno plaćanja kotizacije. Modelima tijekom boravka na Foto danima mladih osigurani su hrana i smještaj.  

Postupak prijave je jednostavan. Potrebno je poslati podatke i tri fotografije na email adresu prijava@fotodanimladih.com.hr do 24. srpnja. Kao model mogu se prijaviti i momci i djevojke u dobi od 16 do 29 godina koji dolaze iz Hrvatske ili iz neke zemlje regije. Više podataka o podacima potrebnima za prijavu potražite ovdje.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.