Kreativni nered

Projekt Foto dani mladih u Karlovcu je okupio talentirane fotografe iz cijele regije. Ovogodišnju konkurenciju pomela je studentica Akademije dramske umjetnosti Hanah Šoprek, koja je proglašena najboljom u čak tri kategorije.

Brucošica zagrebačke Akademije dramske umjetnosti Hanah Šoprek sa svojim je fotografijama pobijedila u umjetničkoj i turističkoj kategoriji.

Mlada studentica proglašena je i za najboljeg fotografa ovogodišnjeg 6. Foto dana mladih, dok je Sara Filipa Delić pobijedila u kategoriji reklamne fotografije.

- Očito mi je dobra godina i gušt je pobijediti! Pozvala bih sve druge fotografe da dođu na Foto dane mladih jer je najbolje iskustvo na svijetu, puno novih ljudi, prijatelja i iskustava, istaknula je Hanah nakon proglašenja.

Šesto izdanje ovog festivala u Karlovcu je okupio mlade iz cijele regije, a organizatori najavljuju kako će sljedeće godine Foto dani mladih svoja vrata otvoriti za talente iz cijelog svijeta.

- U sedme Foto dane mladih ući ćemo kao međunarodni festival fotografije za mlade. Priliku koju smo dosad pružali mladima iz regije, želimo pružiti mladima iz cijelog svijeta i svima pokazati da Karlovac itekako može biti domaćin velikim festivalima. Svake godine dosad preskakali smo po jednu stepenicu. Sad skačemo dvije, rekao je direktor festivala Filip Trezner.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.