Svijet

Iznenađujuć broj mladih izabralo bi hranu ispred seksa

Objavljeno 01.08.2016 16:39 piše J.M.

Veliki moderni mislioci poput Georgea Costanze i Joeya Tribbiania odavno su smisao ljudskog postojanja pronašli u hrani i seksu. Tvrdnja da su hrana i seks možda i ponajbolje stvari na Zemlji teško je osporiva, ali zato iznenađuje činjenica da velik broj mladih bira večeru u dobrom restostoranu ispred seksa.

Iznenađujuć broj mladih izabralo bi hranu ispred seksa
foto: YouTube screenshot

Prema istraživanju preferencija oglašivačke agencije Havas Worldwide čak 54% mladih hranu smatra užitkom ravnim seksu, a ček 35% njih radije bi izabralo večeru u dobrom restoranu ispred seksa. Zanimljivo, taj postotak je isti u kod generacije njihovih roditelja. 

U istraživanju je sudjelovalo čak 11,976 mladih ljudi iz čak 37 zemalja. Rezultati su pokazali i kako čak 53% mladih u dobi od 18 do 34 godine kao najdražu društvenu aktivnost izdvaja odlazak na večeru u restoran, a čak 56% kupovinu hrane izabralo je kao najdražu kućansku obvezu.

Rezultati ovog istraživanja ukazuju ja to kako bi seks mladima mogao biti 'prenaporan'. Ranija istraživanja naime pokazala su kako je mnogim mladima napor pripremiti si zdjelu pahuljica jer im je problem počisititi za sobom, tako da ne čudi da velik broj mladih radije bira serviranu večeru nego pola sata znojenja pod plahtama.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.