Svijet

Pomalo bizarna situacija dogodila se nedavno u Nairobiju. Naime, tamošnja studentica Elektrotehnike požalila se na društvenim mrežama kako je usprkos činjenici što je spavala s profesorom, svoj ispit završila negativnom ocjenom. 

Svršilo padom: Nije dala da profesor ejakulira u nju pa pala ispit
screenshot

Studentica Judith Juala ogorčena je postupkom svog profesora na fakultetu jer je odlučio rušiti je na ispitu bez obzira na to što je spavala s njim. Judith kaže, kako joj je tamošnji profesor obećao odličnu ocjenu, no zbog toga što mu nije dozvolila da ejakulira u nju on joj je odlučio pokloniti pad. 

- Neki profesori zaslužuju smrt. Jebu te i obećaju ti odličnu ocjenu, a na kraju dobiješ jedinicu. Nazvala sam ga da pitam razlog, a on mi je kazao da je to zato što mu nisam dala da ejakulira u mene. Stvarno? To je tako nepošteno. Uskoro ću otkriti o kojem se profesoru radi. Morat će mi objasniti je li E (nedovoljna ocjena) ekvivalent za Ejakulaciju ili što?! Osjećam se iscrpljeno, stoji u statusu ogorčene studentice koje prenosi brojni afrički portali poput ghanaweb.com.

Cjelokupna situacija podijelila je mišljenja pa dok ju jedni napadaju zbog činjenice da je spavala s profesorom zbog ocjene, drugi joj daju svesrdnu podršku što je istupila s tim u javnost, treći su i dalje u nevjerici radi li se zaista o njihovoj Judith. 

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.