Svijet

Priča o studentu američkog sveučilišta UConn koji je pijan vrijeđao i napao djelatnika menze jer mu nije htio prodati makarone sa sirom dobila neočekivano simpatičan nastavak. Radnici u menzi u znak isprike ići će na večeru na račun studenata!

[VIDEO] Priča o seronji s UConna dobila sretan nastavak!

Incident u menzi američkog sveučilišta UConn podigao je mnogo prašine i prikupio mnoštvo pregleda na YouTubeu prošlog tjedna. Devetnaestogodišnji Luke Gatti upao pijan je ušao u menzu svog sveučilišta i zahtijevao da mu se posluže makarone sa sirom. Nakon što mu je osoblje odbilo uslugu jer je u menzu ušao noseći otvorenu bocu piva (u Americi je alkohol dozvoljeno piti tek od 21. godine) Luke se prvo verbalno, a potom i fizički obračunao s osobljem.

Nakon što zaposlenik menze nije u obzir uzeo vrlo uvjerljive argumente poput ''Ali platit ću!'', ''Ovo je j#%&#% šala!'' i nezaobilazne '' Ovo je Amerika!'', mladi Luke svoju želju za tjesteninom pokušao je ostvariti fizičkim putem, odgurujući djelatnika menze. Ovo naravno nije završilo sretno za gladnog studenta kojeg je osoblje lako svladalo i predalo policiji.

Sretan nastavak

Nakon što je video ovog incidenta prikupio brojne preglede na društvenim mrežama i postao medijski interesantna priča, studenti sveučilišta koje je mjesto radnje odlučili su pokazati ljepše lice UConn-a.

- Reputacija sveučilišta koje je među 20 najboljih u državi ne bi trebalo patiti zbog postupaka jedne crne ovce, izjavila je za Huffington Post brucošica Sadie Rumsay.

Rumsay i njeni prijatelji pokrenuli su kampanju na stranici GoFundMe kako bi prikupili dovoljno novca i u znak isprike izveli radnike menze na večeru i provod u gradu.

Kako to obično u Americi biva, na cijeloj priči netko je i profitirao. Tako je popularni restoran brze hrane u blizini kampusa na kojem se sve dogodilo u ponudu uvrstio jelo koje je pijani Luke tražio (makaroni sa slaninom, sirom i jalapeno papričicama) koje se nakon incidenta izvrsno prodaje.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.