Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr IZRAČUNAJ SVOJE BODOVE!
Upisi u srednje

Manifestacija 'Dojdi osmaš, Zagreb te zove' danas je po 14. put održana u parku Zrinjevac. S ciljem promocije i informiranja osmaša, 70-ak srednjih škola predstavilo je svoje programe. Osim što su srednjoškolci prenosili svoja iskustva iz škola potencijalnim mladim kolegama, na Dojdi osmašu su se predstavili plesom, pjesmom pa i modnom revijom.

No, ni to nije bilo sve. Osnovci, njihovi roditelji i ostali zainteresirani, koji su se odlučili danas doći na Zrinjevac, mogli su sudjelovati u malim znanstvenim eksperimentima kao što je primjerice bezbolno ležanje na čavlima ili stvaranje kojekakvih kemijskih reakcija.

Na manifestaciji se moglo vidjeti računalo iz 1905. godine, razne elekroničke simulacije, iznimne akrobatske barmenske sposobnosti, ali i upravljanje dronom.

Dojdi osmaša je između ostalih pohodio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je osmašima poručio da glede upisa u srednje slušaju savjete svojih bližnjih, ali da ipak konačnu odluku donesu sami, jer bi se u suprotnom moglo dogoditi da pohađaju školu koju ne vole.

Neke od najzanimljivijih detalja i trenutaka s manifestacije Dojdi osmaš, saželi smo u priloženu fotogaleriju.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.