Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr IZRAČUNAJ SVOJE BODOVE!
Upisi u srednje

[FOTO+VIDEO] Tisuće mladih danas odabralo srednju školu

Objavljeno 06.05.2016 18:59 piše Marko Matijević

Tisuće mladih osnovnoškolaca danas je pohodilo manifestaciju Dojdi osmaš na zagrebačkom Zrinjevcu. Predstavljene su bile gotove sve zagrebačke škole, a mnoge su pokraj zanimljivih štandova imale glazbene i scenske performanse u Glazbenom paviljonu.

Ugostiteljsko učilište se predstavilo fantastičnim performansom Danijela Horvata koji možete pogledati na kraju teksta. Ništa lošija nije bila ni srednja škola Vladimir Prelog s bogatim pokusima, a svake godine škole postaju sve zanimljivije sa svojim štandovima.

- Nemojte slušati gradonačelnika, ravnatelje, profesore niti roditelje. Slušajte samo svoju savjest jer ako padnete u školi koju ste sami odabrali to je isključivo vaša krivica, a ako padnete u školi koju vam je odabrao netko drugi, to je tragedija, poručio je gradonačelnik Milan Bandić okupljenima.

Svoj štand imala je i srednja.hr na kojem je nekoliko stotina osnovnoškolaca izračunalo bodove za upis u srednju školu putem kalkulatora koji možete isprobati ovdje.

Veliki aplauz za svoj performans na kraju manifestacije dobio je Bruno Vučković za interpretaciju teksta Ante Tomića, dečko koji obećava. Inače, Bruno je učenik Poštanska i telekomunikacijska škola Zagreb, a mentorica mu je profesorica hrvatskog jezika Ines Vinovčić.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.