Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr IZRAČUNAJ SVOJE BODOVE!
Upisi u srednje

Prijave srednjoškolskih programa započele su pred točno osam dana, a završavaju sutra, 6. srpnja točno u podne. Od danas u 11 sati budućim je srednjoškolcima omogućeno podnošenje prigovora na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka, a to je moguće učiniti do 23:59 sati.

Pozor osmaši: samo danas možete prijaviti neispravnosti u sustavu NISpuSŠ!

Od 5. srpnja, u 11:00 sati na kartici ‘Moji prigovori’ u sustavu NISpuSŠ, moguće je podnositi prigovore na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka (osobni podaci, ocjene, rezultati natjecanja, rezultati dodatnih provjera i sl.). Rok za podnošenje prigovora je 5. srpnja u 23:59.

Svi prigovori pristigli do navedenog roka bit će riješeni, a prigovori pristigli nakon toga roka neće biti razmatrani. Na stranici www.upisi.hr na Moji prigovori učenici će moći vidjeti prigovore koje su uputili do 5. srpnja u 23:59, kao i odgovore na iste. 

Kandidati su zamoljeni da u rubriku Moji prigovori postavljaju samo argumentirane prigovore koji se odnose na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka, a ostali prigovori neće se razmatrati. Ako imate pitanja, možete ih uputiti ih na adresu helpdesk@skole.hr, ne u prigovore. 

Uz svaki prigovor u sustavu NISpuSŠ vidljivi su i osobni podatci kandidata, stoga će kandidati koji šalju uvredljive poruke te poruke koje vrijeđaju na osnovu rasne, nacionalne, spolne ili vjerske pripadnosti biti sankcionirani u skladu s pravilima. 

U srijedu, 6. srpnja 2016. u 12:00 sati zaključat će se liste prioriteta kandidata te će od toga trenutka razrednicima osnovnih škola biti omogućen ispis prijavnica za učenike njihovih razreda u izborniku Prijavnice. Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik te dostaviti razredniku do 8. srpnja 2016. godine u 15:00 sati, koji će to označiti u sustavu. 

Važno je napomenuti da će se samo kandidati za koje je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći na konačnim ljestvicama poretka.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.