Tip: Grad:
Zagreb

Veterinarska škola Zagreb

Objavljeno 11.05.2012 03:33 piše Srednja.hr

Veterinarska škola Zagreb

Srednja škola: Veterinarska škola

Smjerovi:

veterinarski tehničar

Zašto upisati tu školu:

Iako se ovaj program realizira i u drugim školama, Veterinarska škola jedina je takva samostalna obrazovna ustanova u Hrvatskoj. Škola obrazuje učenike za obavljanje svih veterinarskih poslova koji nisu vezani za postavljanje dijagnoze i propisivanje terapije, te za laboratorijske poslove tehničke naravi. Stoga se velika važnost pridaje praktičnoj nastavi kako bi učenici stekli znanja i vještine potrebne za razvoj stručnih kompetencija, ali i za razvoj novih vještina sukladno potrebama tržišta.

Praktična se nastava realizira dijelom u školskim praktikumima, a dijelom u veterinarskim stanicama i ambulantama i drugim veterinarskim ustanovama, od kojih mnoge imaju status školskog praktikuma. Ovo je škola za mlade ljude koji vole životinje i žele naučiti kako da im pomognu, za osobe koje su ekološki savjesne i koje privlači rad u prirodi te dinamičan i praktičan način učenja.

Učionice/Igralište - dvorana:

Moderne učionice sa novom opremom i praktikumi, imaju dvranu za tjelesni odgoj, nemaju igralište.

Posebnosti:

Od 2004. godine škola je članice europske udruge VETNET (Veterinary European Transnational Network for Education and Training), udruge zemalja koje obrazuju veterinarske tehničare. Iz te udruge 2006. godine nastao je odbor ACOVENE, organizacija koja akreditira programe za edukaciju veterinarskih tehničara u Europskoj uniji.

Puno izvannastavnih aktivnosti: mladi pčelari, biološka grupa, mladi istraživači, školsko društvo za zaštitu životinja, ekološka grupa, novinarska grupa, akvaristika, kozmetika pasa, školsko športsko društvo

Ostale aktivnosti: sudjelovanje na Međunarodnom danu zaštite životinja, sudjelovanje na Zagrebačkom velesajmu (Sajam kućnih ljubimaca), izložbe pasa i mačaka, rad u azilu za napuštene životinje "Dumovec".Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr IZRAČUNAJ SVOJE BODOVE!

Glasova: 1 Ocjena: 3,1

Ocjene

-
Kvaliteta nastave
-
Opremljenost učionica
-
Knjižnica
-
Izvannastavne aktivnosti
-
Dostupnost interneta
-
Prostori za druženje
-
Mogućnosti zapošljavanja
-
Preporuka upisa

Pregled ocjena za prijašnje školske godine

Broj glasova: 1 | Ocjena: 3,1
2014 / 2015
Broj glasova: 1 | Ocjena: 4,3
2013 / 2014
Broj glasova: 3 | Ocjena: 3,7
2012 / 2013

Profesori

# Ime i prezime Škola Predmet Grad Ocjena
1 Nenad Sori Kovačević Veterinarska škola Zagreb Animalna higijena Zagreb 4,3
Dodaj profesora

Događaji:

Nisu pronađeni događaji za navedeno razdoblje.


Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.