Tip: Grad:
Zagreb

Privatna gimnazija dr. Časl s pravom javnosti Zagreb

Objavljeno 30.08.2002 07:41 piše srednja.hr

Privatna gimnazija dr. Časl s pravom javnosti Zagreb

Bodovi:

Predmeti za upis:

Smjerovi:

-

Zašto upisati tu školu:

Nastava je ustrojena kao cjelodnevna. Sve nastavne i izvannastavne aktivnosti učenika, uključujući učenje i brojne treninge (stolni tenis, košarka, rukomet i plivanje), odvijaju u školi u vremenu od 9:00 do 16:35 sati. Učenici tijekom radnog dana imaju tri obroka u vlastitom restoranu, a u školu dolaze javnim ili organiziranim prijevozom.Nastava je ustrojena kao cjelodnevna. Sve nastavne i izvannastavne aktivnosti učenika, uključujući učenje i brojne treninge (stolni tenis, košarka, rukomet i plivanje), odvijaju u školi u vremenu od 9:00 do 16:35 sati. Učenici tijekom radnog dana imaju tri obroka u vlastitom restoranu, a u školu dolaze javnim ili organiziranim prijevozom.

Dostignuća:

Učenici redovito sudjeluju na natjecanjima koja organizira Hrvatski športski savez. Najbolji su rezultati iz stolnog tenisa: mladići su državni prvaci posljednjih šest godina, a djevojke posljednjih pet Obje su ekipa aktualni europski prvaci u stolnom tenisu za srednje škole. Mladići su 2010. osvojili srebrenu, a djevojke brončanu medalju na Svjetskom stolnoteniskom prvenstvu srednjih škola.

Učionice/Igrališta - Dvorane:

Škola posjeduje tri sportske dvorane, zatvoreni bazen i vanjske sportske terene.

Posebnosti:

Učenici često u okviru nastave putuju svijetom kako bi upoznali druge narode, njihovu kulturu, povijest i običaje. Ta su putovanja sastavni dio njihove naobrazbe i odgoja, ali nisu obvezna. Svake zime odlaze na zajedničko skijanje. Zajednički i izvedbeni program rada za svaku školsku godinu zajednički dogovaraju i planiraju ravnatelj, profesori, učenici i njihovi roditelji, tako da svaka generacija ne mora imati isti program i aktivnosti. Razredni odjel ima 14 učenika i omogućen im je individualni pristup.Izračun bodova za upis u srednje škole na Srednja.hr IZRAČUNAJ SVOJE BODOVE!

Glasova: 0 Ocjena: -

Ocjene

-
Kvaliteta nastave
-
Opremljenost učionica
-
Knjižnica
-
Izvannastavne aktivnosti
-
Dostupnost interneta
-
Prostori za druženje
-
Mogućnosti zapošljavanja
-
Preporuka upisa

Profesori

# Ime i prezime Škola Predmet Grad Ocjena
Dodaj profesora

Događaji:

Nisu pronađeni događaji za navedeno razdoblje.


Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.