FAQ
Vijesti

[Video] Slagalica: Nekih rješenja ne bi se posramili ni profesionalci

Objavljeno 26.05.2015 21:16 piše Anton Mezulić

Srednjoškolci su na finalu case study natjecanja Slagalica oduševili stručni žiri i pokazali kvalitetne projekte s kojima su riješili zadatke INA-e, Zagrebačke škole ekonomije i managementa, Hrvatskog ureda za osiguranje, HTC-a i Collegiuma. U našem videu pogledajte komentare žirija i natjecatelja.

[Video] Slagalica: Nekih rješenja ne bi se posramili ni profesionalci
foto: srednja.hr

Na finalu case study natjecanja Slagalice, koji se prije desetak dana održao u prostorijama INA-e, srednjoškolci su poslodavcima prezentirali svoja zanimljiva i korisna rješenja.

Natjecatelji koji su prijavili INA-inu slagalicu morali su smisliti gorivo budućnosti. Hrvatski ured za osiguranje imao je video natječaj 'Pametno je biti osiguran', a za HTC je trebalo stvoriti priču za njihove uređaje.

Zagrebačku školu ekonomije i managementa interesiralo je kako privući najbolje studente, a turističku agenciju Collegium su interesirale ideje za nova, atraktivna apsolventska putovanja.

U našem videu pogledajte kako su poslodavci komentirali projekte, a kako srednjoškolci kada su saznali da su dobili glavnu nagradu.

Osim toga, provjerite tko su sve pobjednici Slagalice 2015.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
ZLATNI PARTNER
PARTNERI
Nema događaja za prikaz.