Pretraga

Agronomija i PMF uvjerljivi na otvaranju Sveučilišne futsal lige za studentice

A- A+

Počela je do sada najmasovnija zgrebačka Sveučilišna futsal liga u konkurenciji studentica. Ove godine čak 16 ekipa se bori za titulu, a najbolje su startale nogometašice Agronomije koje su pobijedile s visokih 12-1 predstavnice TTF-a. Glatko su prvo kolo odradile i futsal igračice PMF-a, koje su napunile mrežu FER-a s devet gola pri tome ne primivši nijedan.

Foto: (arhiva srednja.hr)

U nepotpunom prvom kolu, zagrebačke Sveučilišne futsal lige za studentice odigrano je pet od osam utakmica. Točnije pet se broji da je odigrano, budući da se nogometašice Medicinskog fakulteta nisu pojavile pa su predstavnice RGNF-a bodove osvojile bez borbe.

Tri puta tri za PMF

Najuvjerljivije su bile predstavnice Agronomije, koje su novu ekipu u ligi TTF, svladale s visokih 12-1. Kroz prvo kolo su se prošetale i nogometašice PMF-a, koje su s 9-0, pobijedile FER-ovke.

– Zadovoljan sam našom utakmicom. Cure su na početku sezone pokazale veliki interes za futsalom. Ekipa se malo izmijenila u odnosu na prošlu sezonu. Treba nam malo vremena da se skroz posložimo, ali za sada idemo u dobrom smjeru. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom tempu te na kraju sezone pokazati da nam je mjesto u vrhu, rekao nam je Marko Lepoglavec, voditelj ekipe PMF-a.

Nije mogao izdvojiti nogometašicu koja se posebno istaknula u visokoj pobjedi, budući da su tri igračice postigle hat-trick. Riječ je o Barić, Migić te Tolić, koja brani titulu naj-strijelca lige iz prošle sezone.

Veterinarkama pobjeda nakon godinu i pol

Predstavnice Veterinarskog fakulteta cijelu prošlu sezonu nisu osvojile bod, a ovu su odmah startale pobjedom. Bile su bolje od nogometašica Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

To su im prvi bodovi nakon 16. ožujka 2013. odnosno posljednjeg kola sezone 2012./2013.

Evo i svih rezultata, ponavljamo nepotpunog prvog kola:

PMF – FER 9-0

KF – FF 5-2

FBF – VF 0-2

TTF – AGF 1-12

RGNF – MF 5-0 (bez borbe)

Za utorak je odgođen duel Ekonomskog i Građevinskog fakulteta, dok po rasporedu svoje prve susrete u iduću subotu (20.12) igraju BAK – PBF te VERN-FKIT.