Sport

Potrpredsjednica ženskog beogradskog kluba FK Rad i studentica Mašinskog fakulteta Jelena Polić, pojavila se na utakmici Dinamo - Vardar u srijedu, na uzvratu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka.

[FOTO] Studentica iz Srbije napravila provokaciju na Maksimiru pa likovala na Facebooku
Foto: Facebook

Na prvi pogled ništa čudno, no na drugi jest. Naime, vatrena navijačica Rada, odjenula je majicu svoga kluba i tako promatrala dvoboj hrvatskog i makedonskog prvaka. 

Potom se svojim postupkom pohvalila na društvenim mrežama, što je zapalilo regiju.

Publika na Maksimiru ili nije znala da je studentica u dresu beogradskog kluba ili je (čemu se nadamo) vidjela situaciju te odreagirala civilizirano, kako i dolikuje džentlmenskom gledateljstvu.

Nakon što se mnoštvo medija zainteresiralo za Jelenin postupak, ona je pokušala smiriti strasti novom objavom na Facebooku.

- Onoj grupi ljudi tzv. neostvarenoj fudbalskoj masi, koja analizira moj dolazak u Hrvatsku šaljem tople pozdrave iz Zagreba, uz konstataciju da se ovde za Rad i tek kako zna, sa akcentom da mi Zvezdin i Partizanov dres ni malo nije potreban za eksperimente.... Poenta slike je promocija kluba u svakom trenutku, na svakoj lokaciji, u bilo kom gradu, komentirala je Jelena.

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija
Nema događaja za prikaz.