Pretraga

‘Messi iz Hrvatske’ najveća prijetnja: Mediji u Meksiku pišu hvalospjeve o Haliloviću

A- A+

Analize protivnika na predstojećem Svjetskom prvenstvu već se naširoko vode. Tako se zanimljiva vijest pojavila na meksičkom portalu ‘Diario Cambio’. Naime oni smatraju kako najveća prijetnja njihovi izabranicima dolazi od ‘novog Messija’, kako su nazvali sve razigranijeg Alena Halilovića. Meksikanci su se raspisali i o tome kako su se Dinamova bisera već interesirali Real Madrid, Inter Milan, Tottenham, Bayern, a po novom i Barcelona.

Screenshot: Diario Cambio

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu naredne godine igrati u skupini s Brazilom, Meksikom i Kamerunom. Kako i mi već vodimo analize naših protivnika, tako rade i mediji iz ‘suparničkih’ zemalja. Meksički portal ‘Diario Cambio’ objavio je hvalospjev o Alenu Haliloviću kojeg je u samom naslovu prozvao ‘novim Messijem’ te u nastavku dodao, kako njihovoj reprezentaciji upravo od njega prijeti najveća opasnost.

Izdvojeni članak

Halilović postao daleko najmlađi debitant Vatrenih

Meskikanci su progovorili i o interesu europskih velikana za Halilovićeve usluge. Naveli su kako su ga u svoje redove htjeli dovesti redom najveći klubovi Real Madrid, Inter Milan, Tottenham, Borussia Dortmund, ‘Pepov’ Bayern, a da je kao zadnja interes iskazala i Barcelona.

Nije im promakla niti informacija kako je Dinamov ‘el presidente’ već odbio ponudu od 15 milijuna eura za Alena.

– Hrvatsko čudo od djeteta ima odličnu lijevu nogu kojom lomi protivnike, a potezima podsjeća na početke Lea Messija, napisali su još na Diario Cambiu.