Pretraga

Sveučilišna futsal liga: Tri derbija u sljedećem kolu

A- A+

Sveučilišna Futsal Liga

Izdvojeni članak

Kineziološki fakultet potvrdio dominaciju u derbiju kola

Šesto kolo Sveučilišne futsal lige u Zagrebu iznimno će se igrati u četvrtak i petak u terminima od 10 do 17 sati na standardnoj lokaciji odnosno dvorani Martinovka. Tri derbija nas očekuju u ovom kolu, koji će odlučivati o najvišim plasmanima u skupinama A, B i C.

Sveučilišna futsal liga u Zagrebu ulazi u završnicu ligaškog dijela. U šestom kolu očekuju nas tri utakmice, koje će odlučivati o najvišim pozicijama u skupini A, B i C. Zbo zauzetosti dvorane Martinovka, termini odigravanja mečeva prebačeni su za četvrtak i petak od 10 do 17 sati.

U skupini A sastaju se VERN i FER 2. Obje ekipe bez izgubljenog su boda nakon pet kola, tako da će bolji iz ovog susreta vjerojatno zauzeti poziciju broj jedan prije doigravanja.

Zanimljiv nas susret očekuje i u skupini B, gdje se sučeljavaju prvoplasirani Ekonomski fakultet, protiv trećeg na tablici Fakulteta političkih znanosti. Razlika između ova dva takmaca svega je tri boda, tako da uzbuđenja neće nedostajati.

U skupini C stopostotni i prvoplasirani FKIT igrat će protiv drugog na tablici FER-a 1, koji je do sada ubilježio četiri pobjede uz jedan neriješeni rezultat. Ostaje nam vidjeti može li prošlogodišnji viceprvak FER 1, koji je prosuo dva boda u četvrtom kolu, preuzeti vodstvo u skupini C, nakon dvoboja s izravnim konkurentom za prvo mjesto.

Ekipe iz skupine A i B igraju svoje dvoboje u četvrtak, a skupine C i D u petak. Sve parove i termine odigravanja pogledajte u tablicama.